Over mij

Mijn naam is Jordy, al van jongs af aan help ik mensen met de meest uiteenlopende computer problemen. Gedurende al deze jaren heb ik dan ook de nodige ervaring opgebouwd.  
Ik ben een Windows specialist maar kan u ook helpen met de meeste Apple gerelateerde problemen. Onder het kopje diensten kunt u de veelzijdige problemen vinden waar ik een oplossing voor heb. 7 dagen per week bied ik computerhulp aan huis.

Ik werk alleen, dus u zult altijd dezelfde contactpersoon hebben. Directe en duidelijke communicatie met de klant over de computerproblemen is cruciaal naar mijn mening om herhaling van problemen te voorkomen, hier ligt dan ook de focus in alle diensten die ik aanbied. 

Ik sta voor een flexibele service en reken daardoor voor de klant geen spoed, avond of weekend tarieven. Verder ben ik niet verbonden aan specifieke fabrikanten of telecomaanbieders en geef daarom altijd onafhankelijk advies op al uw vragen omtrent abonnementen en de aanschaf van nieuwe apparaten of computer onderdelen.

Mijn doel is om u zo snel mogelijk te helpen met 100% tevredenheid.

 

Wilt u direct geholpen worden met uw computerproblemen en graag snel een goede oplossing?Neem dan hier direct contact met mij op. 


JOAT PC Advies - JOAT Travel


KVK Nummer: 66868769
BTW Nummer: NL204081762B01 

Contact:
Telefoonnummer: +31 (0) 6 34 26 1411
E-mail: service@joatpc.nl

Websites:
www.joatpc.nl
www.joattravel.nl